Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλεγμένα

Βάφτιση Νεράιδα 3 (Διακόσμηση) / Fairy Theme Christening 3 (Decoration)

Η διακόσμηση της βάφτισης έγινε σε χρώματα φούξια και λαχανί. Βάψαμε πέτρες, κουκουνάρια και στολίσαμε με φούξια ύφασμα. The decoration of baptism was in fuchsia and lime green colors . We painted stones, pine cones and have decorated with fuchsia fabric. Δυστυχώς δεν έχω φώτο από τις νεράιδες ενώ τις έφτιαχνα. Σε γενικές γραμμές το σώμα τους είναι ένα μπουκάλι νερού γεμισμένο με πέτρες για να στέκεται, έραψα τα φορέματα και τις κάπες, τα καπέλα είναι χάρτινα, σαν αυτά που φτιάχνουμε τις απόκριες με χαρτόνι και τα πρόσωπα τα έκανα με πολτό χαρτιού και κόλλα. Για τα φτερά λύγισα σύρμα και το έντυσα με χάρτι - ύφασμα. Unfortunately I have no photo s of the fairies while I was making . Generally the body is a water bottle filled with stones for standing , I sewed dresses and capes, hats are made with hard paper , like those we make in carnival with cardboard and the faces I  did with paper pulp and glue . For the wings I bend wire and dre...

Ρολάκια κανέλας με κρέμα τυριού/Cinnabon Rolls

Φανταστικά ρολάκια κανέλας με επικάλυψη κρέμας τυριού , φυσικά μπορείτε να παραλείψετε την κρέμα αλλά πραγματικά πιστεύω τα απογειώνει.

Delicious cinnabon rolls with cream cheese frosting melting in mouth.



................


ΖΥΜΗ
1 φλ χλιαρό γάλα
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1/3 φλ λυωμένη μαργαρίνη
4 ½ φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κγ αλάτι
½ φλ ζάχαρη
2 ½ κγ ξηρή μαγιά

ΓΕΜΙΣΗ

1 φλ καστανή ζάχαρη
2 ½ κγ κανέλα
1/3 φλ βουτυρο μαλακό


ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1 πακέτο τυρί κρέμα (το μικρό 125 γρ)
¼ φλ βούτυρο μαλακό
1 ½ φλ άχνη
Βανίλια
1/8 κγ αλάτι



Ετοιμάζουμε τη ζύμη με όλα τα υλικά και καλό ζύμωμα και την αφήνουμε να διπλασιαστεί σε μέγεθος.

Τη μεταφέρουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια και την αφήνουμε για 10΄.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την κανέλα.

Ανοίγουμε τη ζύμη σε παραλληλόγραμμο και απλώνουμε το 1/3 φλ βούτυρο που αναφέρεται στα υλικά της γέμισης. Επάνω ρίχνουμε το μίγμα ζάχαρη – κανέλα.

Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε ανά 2 εκατοστά περίπου. Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ταψί με λαδόκολλα και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν περίπου 30΄. Ψήνουμε στους 185 º περίπου 15΄(εγώ χρησιμοποιώ αέρα και κάτω ψήσιμο ) σε προθερμασμένο φούρνο.

Ενόσω ψήνονται ετοιμάζουμε την επικάλυψη. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά ώστε να ενσωματωθούν. Μόλις ετοιμαστούν τα ρολάκια τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πάνω σε σχάρα και ενώ είναι ακόμη ζεστά ρίχνουμε την επικάλυψη με ένα κουτάλι .



(Θα επανέλθω με φωτογραφίες)




 DOUGH

 1 cup lukewarm milk
 2 eggs at room temperature 
1/3 cup melted margarine
 4 ½ cups flour for all purposes
 1 ts salt
 ½ cup sugar
 2 ½ ts dry yeast

 FILLING
 1 cup brown sugar
 2 ½ ts cinnamon 
1/3 cup  butter softened 


FROSTING
 1 cream cheese package (125 g)
 ¼ cup butter softened
 1 ½ cup caster sugar
 Vanilla
 1/8 ts salt 

Prepare the dough with good kneading and let it double in size. 
Transfer it to a floured surface and let it rest for 10 minutes.In a bowl, mix brown sugar with cinnamon. 
Roll out the dough into a rectangle and spread with 1/3 cup butter referred to in the filling ingredients. 
 Sprinkle the mixture sugar - cinnamon.
 Roll and cut by approximately 2 cm. 
 Arrange the rolls in a baking pan with parchment paper and let rest about 30min. 
 Bake at 185 º C  about 15 min in preheated oven.
 While baking prepare the frosting. 
 Whisk together all the ingredients to be incorporated.
 Once ready the rolls let them cool slightly on a wire rack, and while still warm  pour frosting using  a spoon.


Αρχική συνταγή/original recipe
http://allrecipes.com/recipe/20156/clone-of-a-cinnabon/ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις